Peppercorn trøjer til super priser.

Cardigan og trøjer med Peppercorn finder du dem i alle længder og farver.

Med en cardigan kan du lige få dækket armene, lidt på sidebenene og ikke mindst kan du give lidt kulør og kant til dit tøj

Hvis du ikke lige kan finde den cardigan eller trøje du ønsker, så kan du se alle vores trøjer og cardigan her.

Styletip. Hvis du ikke har smal talje, men gerne vil markere talje og dermed din figur, kan du med lethed gøre det med en cardigan eller en trøje. Du kan også bruge en cardigan eller en trøje i en farve eller med et mønster, der kan give kant og karakter til det tøj du har.

Det samme kan du bruge jakker og blazere til.

Dit valg:

PeP Cardigan og trøjer til en fair pris

Cardigans og trøjer er uundværlige i din garderobe. Med Peppercorn får du mulighed for at få lidt mere af det du ønsker til en overordenlig fair pris.

Der er mange ting man til gøre med en trøje og cardigan udover at holde varmen, så kan du gøre noget godt for din figur ved at bruge de tips og tricks som står foroven på denne side og du kan evt. også gøre brug af disse;

Styletips. Hvis du bruger en lang eller en halv lang cardigan eller trøje kan du bevirke  kroppen ser længere ud og du får på den måde taget et par kilo væk fra hver side!

Hvis du synes du ikke er høj nok til dette trick, så vælg det tøj du har under i samme farve eller print, så vil du få samme effekt og du vil ikke se sjosket ud, hvis det er det du frygter vil ske.

Se alle vores cardigan og trøjer her.