Luxzuz One Two Jakker giver dig kant.

-Og meget mere. Luzxux One Two laver jakker og blazer med forskelligt udtryk. Men jakkerne er altid trendy, behagelige at have på  og med god pasform.

Luxzuz One Two er måske mest kendt for deres lidt rå jakker med lynlåse, som er lavet i kunstskind, de kan vaskes i maskine.

Det er jakker, der er behagelige at have på og kan give kant til noget meget klassisk eller meget feminint. Og det er lidt mere stilfuldt en at bruge en cardigan.

Disse jakker laves i mange forskellige farver og kommer løbende hjem.

Dit valg:
Populær
-60%
239,98DKK
599,95DKK
Du sparer: 359,97DKK
0 anmeldelser
Model/varenr.: 6809 luggage brown
  • 36
  • 38
  • 40

Luxzuz One Two jakker i tidens tendenser

-Og altid til meget moderate priser. NEJ, der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. En jakke eller blazer kan "stramme" dit tøj lidt op, når du gerne vil bruge det på jobbet eller til en mere festlig anledning. En flot klassisk jakke kan få selv de mest almindelige underdele til at tage sig rigtig godt ud! 

Du kan mikse og matche mønstre og farver på jakkerne  til dit tøj, på den måde vil du kunne ændre på udtrykket og stilen uden det behøver at tage flere timers prøvning. 

En jakke kan virkelig tilføre kant til dit tøj og gøre tøjet i din garderobe meget mere brugbar.

Styletip; Hav altid 1-2 jakker i din basis garderobe, så har du virkelig gode redskaber til at ændre på dit tøj og på hvilke anledninger du kan bruge dit tøj til.